Termék

Méhviaszos testgyertyák gézlappal. Egy felelevenített ősi tudomány a hopi indiánoktól! 10db/csomag

Gyártó: Natur Tanya®
Leírás

Testgyertya/Köldökgyertya

Testgyertyázás...avagy egy felelevenített ősi tudomány a hopi indiánoktól!

A köldökgyertyák lenyűgöző holisztikus eszközök! Olyan méhviasztölcsérek, melyek energetikai hatással bírnak a láthatatlan hálózatot alkotó, az összes alapvető szervet és őselemet összekapcsoló meridiánok és reflexológia rendszerére.

Köldökgyertyát bárhol használhatunk a test bőrfelületére helyezve; alkalmas reflexzónák, akupresszúrás pontok, csakrák aktiválására és az energiablokkok oldására. Fájó testrészek - izom, gerinc, ízület panaszok enyhítésére. Emésztőrendszeri problémáinknál - puffadás, székrekedés, hasüregi panaszok és görcsök oldására.

Így készülnek a testgyertyák

Testgyertyáink természetesek, gyulladáscsökkentő és antibakteriális vegyületekben gazdag alapanyagból készülnek. Növényi textildarabot méhviaszba mártunk, és tölcséres alakúra tekerünk fel. Égése során vákuum-hatás keletkezik, ami megtisztítja és serkenti az egész testet behálózó nyirokkeringést.

A nyirokkeringést a légzőrendszer mozgatja. A szorongás, idegesség, feszültség, mozgáshiány… a légzést szabálytalanná teszik (zacskóba lélegzés, ha ideges vagy), ilyenkor lassul a nyirokkeringés és ez a test bármely pontján (derék, láb, belek…) megrekedt nyirokfolyadék-gyülemetet idéz elő. Ez egy blokk és ideális baktérium táptalaj, ami panaszokat, degeneratív betegségeket idéz elő .

A gyertyázás során fizikálisan ezeknek a blokkoknak az oldása történik meg. A vákuum az alsó szárba húzza fel a lerakódásokat (zöld vonal alatt) és juttat “be” (spirál vonalban lefelé haladva) hatóanyagot tartalmazó füstöt. A meleg füst és vákuum hatására, a testet átszövő energiapályákat stimulálja, megtisztítja és serkenti az egész testet behálózó nyirokkeringést, ami segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

Összetevők: növényi textil, 100%-os méhviaszos, gyógyszerkönyvi tisztaságú illóolaj (kivétel; propolisz és kamilla, ahol tinktúrával itatjuk át a gyertyákat, illetve a natur testgyertya, ahol nem kerül sor illóolaj hozzáadására).

Felhasználási javaslat: Készíts elő egy vizet tartalmazó tálkát és egy doboz gyufát. Helyezkedj el kényelmesen (Köldökgyertyázásnál, feküdj hanyatt, lábaidat húzd fel), a gyertya alsó, keskenyebb végét helyezd a kezelendő területre, majd gyújtsd meg a gyertya tetejét (szélesebb vége) és égesd le a zöld vonalig. Akkor tartod a gyertyát helyesen, ha csak felül távozik a füst belőle. A csonkot az odakészített vízzel teli edényben oltsd el. A még jobb eredmények elérése érdekében masszírozással készítsd elő a kezelendő területet, hogy fokozd a keringést. Mindig teremts nyugodt, békés hangulatot, hogy tökéletesen ellazulhass.  

Ellenjavallat:
Nyílt seb, bőrpír területén. Összetevőkkel szembeni allergia esetén.

Minimumkúra-maximumkúra: Kúraszerű használat javasolt. Minimum 10 napon át folyamatosan, napi rendszerességgel.
Kiszerelés: 10 db fülgyertya / csomag
Fajtái: natur, aloe, bergamott, boróka, borsmenta, citrom, édeskömény, eukaliptusz, fahéj, kakukkfű, kamilla, körömvirág, levendula, muskotályzsálya, propolisz, rozmaring, teafa, ylang-ylang