Termék

Arsad® - „Az élet vize!” 75 gyógynövényből készült bőrápoló permet, egy titok a XV. Századból!

Gyártó: Arsad
Leírás

A bőr ápolására, nyugtatására, regenerálódására. Tisztítja, védi, táplálja, vitalizálja a bőrt, anti-aging hatású. Kiválóan alkalmas szépségápolásra, arcápolásra, női dekoltázs ápolására.

500 éves receptúra alapján készült, 75 féle gyógynövényből nyert aromavíz desztillátum. Az összetevők a svájci Alpokból származnak, a receptúra eredete a XV. Század végére tehető, amikor még szerzetesek állították elő, hogy sérült katonák sebeit gyógyítsák vele.

Az Arsad® víz kitűnő szépségápoló, továbbá kiegészítő kezelés háztartási sérüléseknél, és szájüregi betegségekben. Csak permetezd a sérült, gyulladt, horzsolt bőrfelületre, vagy aftás szájüregbe és fájó torokba. Nem irritál.

Szépségápolási Tipp: Használd nappali és éjszakai krémeid felvitele előtt. Permetezd a megtisztított arcbőrödre, de ne hagyd megszáradni, rögtön még a nedves bőrbe masszírozd be lágyan az arcápoló krémedet. Az eredmény magáért beszél: egyenletes bőrszerkezet, természetesen tiszta és friss megjelenés.
Felhasználási javaslat: Naponta 3-5 alkalommal megtisztított és kezelendő bőrfelületre permetezzük, majd enyhén masszírozzuk be.

Figyelmeztetés: Kérjük minden esetben a termék használata előtt végezzen bőrpróbát egy tiszta bőrfelületen, amennyiben az Ön bőre a készítmény bármely összetevőjére érzékeny, abban az esetben ne használja a terméket. A gyógynövénykivonat kizárólag külsőleg, ép bőrfelületen használható.

Kiszerelés: 100ml