Termék

Méhviaszos fülgyertyák gézlappal. Egy felelevenített ősi tudomány a hopi indiánoktól! 10db/csomag

Gyártó: Natur Tanya®
Leírás

Fülgyertya? Itt egy ősi tudomány a hopi indiánoktól!

Fülgyertyáink természetesek,
gyulladáscsökkentő és antibakteriális vegyületekben gazdag méhviasz  és kurkuma alapanyagból kézzel készülnek. Növényi textildarabot méhviaszba mártottunk és tölcséres alakúra tekertük fel. Ez az ősi spirális forma segíti meggyújtás után a szívóhatás létrejöttét.

Égése során vákuum-hatás keletkezik, ami megtisztítja és serkenti az egész testet behálózó nyirokkeringést. A nyirokkeringést a légzőrendszer mozgatja. A szorongás, idegesség, feszültség, mozgáshiány… a légzést szabálytalanná teszik (zacskóba lélegzés, ha ideges vagy), ilyenkor lassul a nyirokkeringés és ez a test bármely pontján (középfül, fej, nyak…) megrekedt nyirokfolyadék-gyülemlettet idéz elő. Ez egy blokk és ideális baktérium táptalaj (pl.: vissza-visszatérő felsőlégúti megbetegedések hátterében gomba áll, az őket tápláló baktériumok a fülzsírban tenyésznek).

A gyertyázás során fizikálisan ezeknek a blokkoknak az oldása történik meg. A vákuum az alsó szárba húzza fel a lerakódásokat (zöld vonal alatt) és juttat “be” (spirál vonalban lefelé haladva) hatóanyagot tartalmazó füstöt. A meleg füst és vákuum hatására, a füleket átszövő energiapályákat stimuláljuk, ami segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

Összetétel: növényi textil, méhviaszos viasz, kurkuma, növényi illóolaj (kivétel natur fülgyertya, itt illóolaj hozzáadására nem került sor)
Felhasználási javaslat: A kezelendő személyt fektessük az oldalára. Masszírozással készítsük elő a fül környékét, a gyertya gézzel ellátott végét állítsuk a fülbe, gyújtsuk meg a tetejét és égessük le a zöld vonalig. Akkor tartjuk a gyertyát helyesen, ha csak felül távozik a füst belőle. A csonkot egy odakészített vízzel teli edényben oltsuk el. Fülgyertyázás esetén mindkét fület kezelni kell!

Ellenjavallat:
3 éves kor alatt. Műtött, sérült dobhártya esetén. (Ilyen esetben a fülcimpa mőgé helyezzük a gyertyát) Összetevőkkel szembeni allergia esetén.

Minimumkúra-maximumkúra: Kúraszerű használat javasolt. Az első héten kétnaponta, a második- harmadik héten háromnaponta, a negyedik-ötödik héten egyszer-egyszer. A kúrák között legalább 6-8 hetes szünetet tartsunk. Fülgyertyázás után 4-5 órán át ne érje fülünket víz vagy huzat.
Kiszerelés: 10 db fülgyertya / csomag
Fajtái: natur, aloe, bergamott, boróka, borsmenta, citrom, édeskömény, eukaliptusz, fahéj, kakukkfű, kamilla, körömvirág, levendula, muskotályzsálya, propolisz, rozmaring, teafa, ylang-ylang